בהמשך למתכון הקודם של החציל הקלוי, גרסא זו נולדה מאילוצי המצרכים במקרר. רציתי להכין את המתכון הזה שהיה מוצלח בבמיוחד, ואז גיליתי שאין לי עגבניות וגם בצל סגול לא נשאר. אבל החציל כבר נקלה, אז הייתי חייב לאלתר. התוצאה מיוחדת וטעימה ביותר - תוספת מרעננת וטעימה לכל ארוחה.
מצרכים:
2 חצילים גדולים (אני השתמשתי בבלאדי)
1 בצל יבש בינוני
1 פלפל ירוק
1 צרור כוסברה
3 שיני שום
5-6 פלחי לימון כבוש
מיץ מלימון אחד
מעט שמן זית
מלח
קולים את חצילים על להבה גלויה עד שהקליפה מפוחמת לגמרי. מוציאים את הבשר ומעבירים למסננת ליציאת נוזלים.
קוצצים דק את הבצל, שום והכוסברה. את הפלפל חותכים לחתיכות גדולות יותר. קוצצים גס גם את פלחי הלימון. מערבבים הכל יחד עם החצילים, מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח.
זה הכל. למחרת זה אפילו יותר טעים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה